HTML

Társkereső Tanácsadó

Friss topikok

  • Lord Kitchener: Nincs ronda nő csak kevés pia... Mennyire igaz! Hányszor volt, hogy olyan csajokra mentem rá matt ... (2011.02.03. 17:40) Ronda nő nincs, csak...??? És hol itt a megbecsülés?
  • pamelafoot: kedves andrás nagyon szeretnék töled tanácsot kérni!!! 2és fél éve mozgok a tásskeresésben. a hely... (2008.12.23. 20:55) Tanács-talan...

Linkblog

2008.09.17. 10:09 Társkereső Tanácsadó

Ronda nő nincs, csak...??? És hol itt a megbecsülés?

Nagyon visszataszító, és durva mondás az, hogy "Ronda nő nincs, csak kevés pia". Ugyanezt férfira is el lehetne mondani, csak nem szokás, ugye... Vicsorgó

De mi az, hogy csúnya? Milyen egy csúnya ember?

Nekem pl a Kelemen Annácska az a típus, akire ezt mondanám. Pedig éppen ellenkezőként gondolják valószínűleg sokan.

Nekem a csúnya az, aki "csinált". De valószínűleg ezzel nem értenek egyet sokan.

Kicsit nehezen jön ki belőlem az, amit írni szeretnék, mozgalmasak voltak az utóbbi napjaim (is). Bár az emberek a külső alapján próbálnak ítélni, és párt keresni, valahogy ez nem mindig sikerül... Ki az, aki ne látott volna egy feltűnően csinos nőt egy éppen csak középszerű, neadjisten' csúnya férfival, vagy ellenkezőleg, egy feltűnően jóképű férfit egy "nem teljesen hozzáillő" nővel? Leszámítva a sokakban azonnal felzúduló PÉÉÉÉÉNZ szót, észre kell venni, hogy még csak nem is minden esetre igaz, hogy ez van a háttérben. Vannak kimondottan különös, és egyáltalán nem-összeillő párok, akik mégis hosszú ideig nagyon jól megmaradnak egymás mellett.

De mi a titka ezeknek a rendhagyó kapcsolatoknak, és hogyan lehet őket összehozni? A válasznak csak az egyik fele az, amit egészséges önbizalomnak hívnak. Van még valami, ami elengedhetetlen egy ilyen kapcsolat kialakításában. Ez a legfontosabb dolog, ami nem csak az üzleti szezon idejére, vagy a fény, és csillogás pillanataira képes együtt tartani egy "nagyon szépet" egy "nem nagyon széppel".

Szombatra (igen, MOST szombatra!!!) szervezek egy kis összejövetelt itt nálunk. Aki szombaton itt lesz, megtudja. Ha Téged, Kedves Olvasó, érdekel a dolog, szólj, és egyeztetünk.

2 komment

Címkék: társkereső társtalan rondaság


A bejegyzés trackback címe:

https://tarskeresotanacsado.blog.hu/api/trackback/id/tr12667362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

webjúzer 2009.01.10. 16:09:35

Szex? :) Csak tippelek. Sajnos nem tudok elmenni, de idén még hátha leírod, mi a titok. :)

Lord Kitchener 2011.02.03. 17:40:35

Nincs ronda nő csak kevés pia... Mennyire igaz! Hányszor volt, hogy olyan csajokra mentem rá matt részegen, akihez józanul bottal se nyúlnék! Kövér, (elnézést a szóhasználatért, nem akarok senkit megbántani, de ez az igazság) undorító feje van és már nem is 20-as évei elején van.

Miért van az, hogy a populáris médiában mindenhol azt súlykolják az emberekbe, hogy a kinézet nem fontos, csak a belső értékek? Ez nem igaz! A kinézet fontos és ezt nem lehet semmiféle öltözködési trükkel, meg sminkkel érdemben megváltoztatni. Meg, hogy jó nővé meg pasivá válni lehet (WTF???). Szarból nem lehet aranyat csinálni, csak egy egész iparág él meg ebből a mítoszból.

Nem azt mondom, hogy egy nő személyiségjegyei nem fontosak, mert azok, de a külső az elsődleges szűrő. Ha azon nem megy át, akkor én tőlem lehet akármilyen jófej nem fogok foglalkozni vele.

Nem akarok senkit megbántani, de ez van. Van a nőknek egy kinézet alapján felső 10%-a, aki szóba jöhet az összes többi esélytelen. Ugyanez van a mi oldalunkon is. A férfiak között is van egy felső kis százalék (én elitnek hívom őket), aki elég, ha kinyitja a száját és az összes környezetében lévő csajnak nedves lesz a bugyija, a többiek esélytelenek. Nálunk azért kicsit más a helyzet, mert a külső kevésbé fontos a nőknek, de vannak más személyiségbeli tulajdonságok, amik ugyanúgy veleszületettek - és így megváltoztathatatlanok, és csak a férfiak felső kis százaléka rendelkezik vele.

A szex, és a boldog párkapcsolat ezen felső 10% kiváltsága, a többiek törödjenek bele, hogy az evolúció kiszelektálta őket!

Az alsó 90% fele, még képes lehet esetleg egy olyan dologra, amit én kompromisszum kapcsolatnak hívok. Azért kompomisszum kapcsolat mert a tagjai kompromisszumot kötnek és beérik egy olyan párral, aki messze rosszabb, mint amit szeretnének. (Mert az aki nekik tetszik szóba se állna velük.) Cserébe ez fordítva is teljesül. Ezekből lesznek azok a kapcsolatok, amik már eleve halva születnek (megcsalások, gyerek csak azért hogy a nő önigazoljon, anyagi érdekek, kapcsolat csak azért, hogy kapcsolatban legyek stb.).

Félreértés ne essék, én is a selejtekhez tartozom, különben nem itt írogatnék, hanem a csajommal lennék.
süti beállítások módosítása